Op zoek naar de rode loper kaatsheuvel?

de rode loper kaatsheuvel
loper
BSO de Rode Loper Kaatsheuvel.
BSO de Rode Loper is een nevenvestiging van MIKZ Kinderopvang BV, gevestigd aan de Dodenauweg 2 in Kaatsheuvel gemeente Loon op Zand. MIKZ Kinderopvang BV heeft derhalve bij de Kamer van Koophandel hetzelfde nummer als BSO de Rode Loper, 17226838.
koop
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
De Rode Loper Kaatsheuvel Activiteitencentrum.
Dit is Prisma. De Rode Loper in Kaatsheuvel Activiteitencentrum. De Rode Loper Kaatsheuvel. Ouderen die dagbesteding krijgen via Thebe, Siza en Schakelring smullen van warme maaltijden in De Rode Loper in Kaatsheuvel. Leer hier koken en serveren. Jong Volwassenen Volwassenen.
Kaatsheuvel: Oogcafé de Kets Koninklijke Visio.
De organisatie verneemt graag de interesses van bezoekers. Ook suggesties voor een themabijeenkomst worden zeer op prijs gesteld. Locatie: Dienstencentrum De Rode Loper, Paulus Potterplein 42, 5171 XJ Kaatsheuvel. Wanneer: de laatste vrijdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur inloop vanaf 13.30 uur.
Kinderdagverblijf De Rode Loper in Kaatsheuvel First Steps First.
Zoeken naar kinderopvang.: Informatie over kinderopvang.: Buitenschoolse opvang artikelen. De Rode Loper. De Rode Loper. location_on Paulus Potterplein 42, 5171XJ Kaatsheuvel. Is dit jouw locatie? Stuur dan foto's' van jouw locatie naar email protected! De Rode Loper. phone 0416369660 0416369xxx Weergeven Organisatie.
Dienstencentrum De Rode Loper.
Adresgegevens Dienstencentrum De Rode Loper. Paulus Potterplein 42. 0416 28 60 00. Prisma zorg voor of ondersteuning van mensen met een verstandelijke en / of lichamelijke beperking. De geheugenwerkplaats Elke maandag en donderdag van 13.00 14.00 uur een vaste activiteit. Oogcafé Bijeenkomsten voor alle inwoners van Kaatsheuvel en omstreken met een visuele en of auditieve aandoening.
rode loper rodeloper de rode loper kaatsheuvel.
Oogcafé Bijeenkomsten voor alle inwoners van Kaatsheuvel en omstreken met een visuele en of auditieve aandoening. rode loper rodeloper de rode loper kaatsheuvel. Kaartweergave BSO De Rode Loper Kaatsheuvel. Geef als eerste een beoordeling aan BSO de Rode Loper in Kaatsheuvel.
Oogcafé de Kets Oogvereniging.
Locatie: Dienstencentrum De Rode Loper, Paulus Potterplein 42, 5171 XJ Kaatsheuvel. Het oogcafé is een plek waar mensen met een oogaandoening elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Regelmatig staat het oogcafé in het teken van een bepaald thema. Samen aan het woord.

Contacteer ons