Op zoek naar rode loper nierstichting?

rode loper nierstichting
Inschrijving open voor Rode Loper 2017 Nierstichting.
Op 22 april organiseert de Nierstichting samen met de NVN opnieuw de Rode Loper, een unieke wandeltocht door de prachtiger Gooise natuur. Deelnemers die zich aanmelden vóór 1 januari, ontvangen een sleutelhanger van onze ambassadeur en ontwerper Omar Munie. De inschrijving voor het wandelevenement de Rode Loper is weer open.
concurrentiebeding
De Rode Loper Nierstichting.
De Nierstichting Rode Loper is een initiatief van de Nierstichting en de Nierpatiënten Vereniging Nederland. Rode Loper 2018. Wanneer vindt het evenement plaats? Op zaterdag 10 november 2018 vanaf 18.30 uur. Programma onder voorbehoud.: 18.30 uur Deuren kerk open, inschrijfbalie, mogelijkheid koffie/thee.
fysio alphen
Wandel mee op de Rode Loper Nierstichting.
Op zaterdag 16 april 2016 vindt een nieuw wandelevenement plaats: de Rode Loper. De Nierstichting organiseert het in samenwerking met de Nierpatiënten Vereniging Nederland. Elke stap op de Rode Loper is een stap richting de draagbare kunstnier, dus wandel mee!
ring
Wandelen in de natuur en genieten op de Rode Loper voor de Nierstichting Nierstichting.
Wandelen in de natuur en genieten op de Rode Loper voor de Nierstichting. 28 maart 2017. Op zaterdag 22 april wordt de Rode Loper uitgerold in het Gooi tijdens het wandelevenement, georganiseerd door de Nierstichting en de Nierpatiënten Vereniging Nederland.
lto3 bestellen
Eerste Rode Loper groot succes Nierstichting.
De Rode Loper, het nieuwe wandelevenement van de Nierstichting en Nierpatiënten Vereniging Nederland, is vandaag spectaculair van start gegaan. Meer dan 800 mensen werden al wandelend als VIPs onthaald op de rode loper. Zij leveren met hun deelname een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de draagbare kunstnier.
goedkope rode loper kopen
Wandel ook mee over de Rode Loper! Nierstichting.
Samen halen we geld op voor de draagbare kunstnier. Op zaterdag 22 april 2017 organiseren de Nierstichting en de NVN het meest bijzondere wandelevenement van Nederland: de Rode Loper. In het rood gaan we op pad door het Goois Natuurreservaat.
website promotie
Tissues op de Rode Loper Nierstichting.
Volgend jaar gaan we weer! Ps van de redactie: ook na de Rode Loper kwam er nog sponsorgeld binnen; kijk voor de tussenstand op rodeloper.nl! Jolanda schrijft voor de Nierstichting over haar leven en dat van haar man Bram, die nierpatiënt is.
papiervernietiger
Rode Loper Kersteditie: hartverwarmend Nierstichting.
Kijk alle foto's' van de Rode Loper Kersteditie op Flickr.com. 22 april: Rode Loper 2017. Op 22 april organiseert de Nierstichting de derde editie van de Rode Loper. Als dank dat je grote stappen zet voor de draagbare kunstnier, zorgen wij voor een VIP-beleving!

Contacteer ons