Op zoek naar de rode loper op school?

de rode loper op school
Mocca Culturele instelling De Rode Loper Op School.
Kunstmenu en cultuurband projecten schooljaar 2011-2012. Kunsteducatie De Rode Loper op School. Kunstmenu en cultuurband projecten schooljaar 2011-2012. De Rode Loper Op School. 2e Oosterparkstraat 26 huis. 1091 JD Amsterdam. T: 020 6930103. Betrokkenheid tussen onderwijs en culturele instellingen in stadsdeel Oost-Watergraafsmeer bevorderen en cultuureducatie stimuleren.
ajax heerenveen 2017
De Rode Loper op School.
We beschikken over een ruim docentenbestand dat geschoold is in werken met deze doelgroep. Stichting Kunsteducatie De Rode Loper op School wordt financieel ondersteund door Gemeente Amsterdam / AFK. In 2020 bestaat de De Rode Loper op School 20 jaar.
amerikaanse koelkasten
Informatiegids Amsterdam Oost Stichting Kunsteducatie De Rode Loper op School.
Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud. Stichting Kunsteducatie De Rode Loper op School. Aanvraag verificatie e-mail. Met onderstaande knop kunt u een verificatie e-mail aanvragen, waarmee u zelf gemakkelijk de gegevens kunt wijzigen. De verificatie e-mail zal gestuurd worden naar email protected.
uitvaartverzorging
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
power bi
De Rode Loper op School KERS.
In de periode 2013-2016 ontving De Rode Loper op School structureel 150.000 per jaar van stadsdeel Oost. Voor de periode 2017-2020 vraagt de Rode Loper op School het AFK in het kader van het Kunstenplan een jaarlijkse bijdrage van 192.500.

Contacteer ons